Dags för frissan

I dag är det alltså dags för att gå till frissan, både jag och Magnus ska klippa av oss våra ”kepsar” som frissan brukar beskriva det (åtminstone på mig). Vi kom fram till vi behövde göra det innan dopet vi ska på den 1/2…vi ska bi gudföräldrar (fadderföräldrar)…man vill ju inte komma dit och se alltför anskrämlig ut. Vi kan ju inte skrämma lilla Fanny :).

När barnbidraget kommer måste vi köpa lite nya kläder till Tyra…hon börjar lämna storlek 74 så smått och vi måste köpa lite kläder i nästa storlek. Har fått lite i julklapp till henne, men det räcker inte på långa vägar om det skulle hända lite olyckor eller att vi äter själv lite väl häftigt. Det finns väldigt mycket fina kläder åt dem små…ibland kan jag känna att det är svårt att bestämma sig för vilket man ska välja.

I morgon har vi väl planer på att åka och titta på ny bilbarnstol till henne. Men vi har inte tänkt köpa en just i morgon utan vi tänkte höra oss för lite vad man kanske ska tänka på och sen måste vi komma fram till vilken som vi tycker passar oss. Sen måste det vara en stol som man inte behöver använda någon bas till då vi inte har bil…hon ska åka säkert när vi åker bil, men det ska inte vara för bökigt att sätta fast den och då är det ju skönt om man slipper basen eftersom annars måste man kånka på ännu en grej om man inte blir upp hämtad utanför porten.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.