Irriterad

Var ner till tvättstugan alldeles nyss för att se om jag skulle boka någon tid. Det fanns dock ingen tid när jag ville tvätta..så jag sköt upp tvättstugan till någon annan gång. Jag skulle ha städat lägenheten i dag, men kan nu inte göra det då Magnus är hemma med migrän. Just nu känner jag mig ganska irriterad på det…försöker att inte känna så, men i dag kan jag inte hjälpa det.Tycker hela dagen blir liksom upp och ner när han har migrän…känner att jag inte kan göra det jag hade planerat då han klarar inte av ljud, ljus eller dofter…riktigt härligt alltså.

Tyra har hur som haver fått fart under rumpan, så nu sitter hon inte kvar på samma ställe som man satt ner henne på. Det är kul att hon äntligen fått lite fart framåt. Men hon kryper inte utan är en så kallad stjärthasare…enligt vår BVC-sköterska är stjärthasare lite bekvämare av sig, har ju dock inte något att jämföra med. Vi har satt på hörskydd på bordet i vardagsrummet och barnsäkrat eluttagen, sen i helgen kommer min bror hit för att hjälpa oss förankra vår bokhylla i väggen så den inte ramlar över Tyra om skulle ställa sig upp mot den.

På lördag börjar melodifestivalen och vi har bjudit över Fanny med familj. Varken jag eller Magnus är speciellt förtjusta i Melodifestivalen, men någon deltävling ska man väl klara av att se. Det blir trevligt att Fanny kommer över  😀

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.