Varför bara jag?

I dag fick jag ett samtal från Tyras morfar, han ville jag skulle åka över och vattna hans blommor då han är bortrest. Det som irriterar mig något enormt är att jag faktiskt har en bror som också kan hjälpa till, men han slipper alltid undan. Är det för att han är min lillebror eller är det bara för att han är kille & jag tjej? Men morfar ser det ju som att jag är ju ”bara” hemma på dagarna och då kan jag ju få något att göra. Att jag tar hand om min & Magnus dotter gör ingen skillnad. Är i alla fall så fruktansvärt trött på att det bara är jag med familj som ska hjälpa med att vattna blommor eller annat så fort han är bortrest.
Ska väl tilläggas att jag höll på med att laga mat till Tyra som jag skulle frysa in då hon bara hade korvstroganoff i frysen. Och vår lilla tös vill inte äta från barnmatsburkarna.

Tänk om vi hade haft en pulka till Tyra nu, det skulle ha varit kul att se hennes reaktion. Men pulka får vi ordna inför nästa säsong.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

2 svar på Varför bara jag?

  1. Herr B skriver:

    Pulka till Tyra, snowracer till farsan 🙂 *wrooom, wrooom*

  2. Ulrika skriver:

    Hej.. haha klart hon ska ha en pulkis, fast å andra sidan då blir det väl mamma eller pappa som åker istället å då lär den kanske inte hålla så länge.. Mm.. med närmare eftertanke.. vänta till nästa vinter 🙂 hehe.. HOppas ni mår kanon…KRAM

Kommentarer är stängda.