Tackar förskolan

Ja nu är vi inne i förskloan med allt vad det heter med sjukdomar och annat. Nu är jag hemma igen då jag åkte på magsjuka efter att Tyra fått det i helgen. Så Magnus är hemma och vabbar i dag, och när han ringde förskolan i morse visade det sig att det var fler av Tyras ”kompisar” som också hade eller var det….underbart.
Men man ska väl i genom det  innan man kanske vänjer sig lite med floran som finns på dagis.

Vi har varit bortresta över helgen och det var trevligt…vi åkte och hälsade på farmor och svägerskan med alla hennes barn. Det tråkiga var att Tyra fick feber och spydde i fredags & lördags. I lördags natt åkte jag dit, så det var inte så jätte kul att behöva resa hem i går med buss som tar ca 3 timmar…men jag fick använda mig av påsar om det blev kris. Toaletten på bussen fungerade inte så bra.

Nej nu ska jag nog bara ta det lugnt

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tackar förskolan

  1. Fiafiber skriver:

    Usch era stackare!
    Kom ihåg att stanna hemma i 48 timmar efter sista spya! Annars smittar ni och kan lätt smittas på nytt!

    Krya på er!

Kommentarer är stängda.