Bitmärken

BettIdag när jag kom till dagis och hämtade Tyra blev hon super glad. Det är så himla härligt att se 😀
När vi sen går där i från och vi nästan är hemma ser jag att hon har märken på ena armen. Vi stannar och jag tittar vad det är…ser då att det är bitmärken. Fick en rapport från dagis att allt varit bra och det har det säkert varit. Men varför får man inte reda på att hon blivit biten? Jag vet att dem bits då dem fortfarande är små, men personalen skulle väl ändå kunna nämna något om det så vi vet att det  hänt. Jag skulle troligtvis inte blivit lika förvånad över att se märkena på hennes arm åtminstone. Jag ska tillägga att jag inte såg dem när jag fortfarande var på dagis.

Trevligt helg på er!

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Bitmärken

  1. Fiafiber skriver:

    De visste säkert inte om det, men ni tar upp det på måndag.
    Alltid trist med bitare, kalle har både bitits och blivit biten. Om det är ngn tröst så är det värre att ha en bitare…
    kram

Kommentarer är stängda.