Nedräkning

Har börjat för min semester. Jag jobbar bara denna vecka, sedan är jag ledig i hela två veckor.
Ska faktiskt bli riktigt skönt att vara ledig…bara lite synd att det är så kort.
På jobbet är semestern i full gång, så det händer inte mycket alls.
Förutom att man blir kallad idiot och andra trevligheter av kunderna i telefon emellanåt. Men det är bara försöka slå bort och inte ta med sig hem. Men just i dag att jag har blivit på lite dåligt humör av detta faktum.

Längtar otroligt mycket efter min lilla ledighet.

Tyra börjar vilja gå utan så mycket stöd från oss längre. Nu räcker det med att hon bara håller i ena handen i stället för båda, det är ett framsteg som heter duga. Och emellanåt försöker vi se om hon vill prova utan att hålla i alls. Och något/några steg kan det funka 😀
Så snart springer hon omkring här hemma 😀

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.