Råda Bot

Vi har kommit fram till att det som skulle kunna råda bot på vår lilla spiral av klagan…är Barnvakt. Vi har inte haft barnvakt på ca 7 månader, så det kanske inte skulle vara en sån tokig idé att be om.
Tyra är självklart vårt ansvar då vi har valt att sätta henne till världen, men barnvakt lite oftare än bara en gång vore ju inte helt fel.
Men jag har planerat och ska snart fråga mormor om hon kan vara barnvakt runt den 24 oktober. Då har jag nämligen tänkt att jag & Magnus ska gå ut och äta middag och sedan gå på bio. Vi firar vår tio årsdag den 28/10.
Det skulle verkligen vara mysigt att få umgås som par (och inte bara som mamma & pappa).
Jag tror att man behöver det, så man inte glömmer bort varandra på den fantastiska resa man är med på när man väl fått barn.

Nu ska jag ta och busa & mysa med Tyra…Magnus är självklart med han också 😀

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.