Mösslös

I fredags när jag kom till dagis för att hämta Tyra var allt frid och fröjd tills jag skulle börja klä på henne. När jag satt på henne halsduken och är väg att sätta på henne overallen upptäcker jag att hennes mössa inte ligger på hyllan. Jag tänker i mitt stilla sinne att den antagligen är i torkskåpet, går och tittar in där men ingen mössa. Kollar för säkerhets skull en gång till innan jag går inte till Tyras hylla i skötrummet. Mössan finns inte i skötrummet heller så jag frågar fröken var den kan vara. Hon börjar också leta, men hittar den inte. Den har fått fötter från dagis. Härligt, vad bra tänkte jag eftersom det var närmare -10 grader ute och jag hade ju inte någon extra mössa med mig. Vi fick låna en mössa från dagis så hem kom vi till slut ca 45 minuter senare än vanligt 🙁
Jag hoppas verkligen mössan kommer tillrätta annars får dagis stå för en ny mössa.
Blir bara smått irriterad då det inte är första gången som Tyras saker försvinner.

Men nu ser jag/vi fram emot en kort arbetsvecka och lite lång ledigt.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mösslös

  1. Sofia skriver:

    Trist när sånt händer!
    Tyvärr kommer det hända fler gånger. Namna ALLT,tom strumporna! Hoppas mössan kommer till rätta!

  2. Tesa skriver:

    Vi har märkt alla kläder så att vi ska få behålla allt. Självklart kommer det säkert hända igen, men det är fortfarande irriterande.
    Frökan skyllde på att det inte var fröknarna på Tyras avdelning som klätt av henne, men all personal cirkulerar på avdelningen.

Kommentarer är stängda.