Härligt ute

Tog en promenad etfer att jag hade ätit lunchen. Det var så mysigt ute, bara lite trist område att gå i…finns inte så mycket att se eller ”gå till”. Jobbar om jag ska använda min farmors uttryck i arslet av världen 🙂
Men hur som helst var det skönt att komma ut en liten stund och få andas denna härliga vårluft…men man måste verkligen se upp med var man sätter ner fötterna, mna vill inte ha med sig en obehaglig överraskning in.

Tyra har kommit in en period där hon nyps och rivs, men vi kämpar på för att vi ska komma över den.
Har fått höra av personalen på förskolan att hon rivit några kompisar…inte så kul, men som sagt vi försöker komma över den tröskeln med.
Däremot får vi ingen information om Tyra har blivit dragen i håret eller blivit riven. Nu är det nämligen så att hon några dagar har sagt att en kompis drar henne i håret. Så jag tänkte lyssna på dagis när jag kommer dit i eftermiddag. Menar likväl som dem rapporterar att Tyra rivs kan vi väl få information om att någon rivits eller dragit henne i håret?
Det tycker i alla fall jag.

ut och njut av vårvädret som visar sig från sin bästa sida idag.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Härligt ute

  1. Ulrika skriver:

    hehe kanske finns en anledning till att Tyra rivs.. kanske har nått med att göra att någon river och drar i hennes hår 🙂 Lilla stumpan.. vi måste ses hon har ju vuxit massor 🙂 Kram

Kommentarer är stängda.