Några timmar

Om några timmar gör jag helg 😀
Det ska bli så mysigt att hämta Tyra…det är så härligt att se henne när man kommer upp till dagis, hon skiner upp med hela ansiktet. Det ögonblicket är något jag verkligen kan längta efter en hel dag.
Hon och jag ska åka in till Farsta och handla lite till middagen. Men jag tänkte nog lyxa till det för Tyra och bjuda henne på mat i centrum…får se vad hon vill ha 🙂

I morgon är det storhandling på schemat för min del. Sen när jag kommer hem ska Magnus i väg på en datamässa med en kompis, så jag kommer även få kvalitetstid med Tyra ensam. Det gillar vi skarpt. Funderar på om jag ska lyssna med min bror om han och lill kusin vill följa med och hänga i parken en stund.

Njut av helgen

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Några timmar

  1. M skriver:

    GILLA!! Oj, ursäkta, men jag trodde jag var på face.. 😉

Kommentarer är stängda.