Parken

Tänkte gå till parken när jag hämtat Tyra i eftermiddag. Det är nämligen lite festligheter i parken så som grillning, ponnyridning och om man vill byta kläder med andra. Vi kommer dock inte byta kläder med andra…men grillningen och titta på ponny kommer vi göra. Känns som vi kommer få en härlig eftermiddag i parken med bus och en del gungande om jag känner Tyra rätt 😀

I går var vi ute på gården och var i sandlådan efter dagis. Det var så himla mysigt och vi bara njöt av att det var sommar ute. Tyra ville dock inte gå in när det senare var dags för middag.  Vi fuskade lite med middagen så det blev smörgåsar, ägg och lite yoghurt. Jag hade bara ingen lust att ställa mig vid spisen och fixa lagad mat….lite busande måste det ju få vara emellanåt.

Ni kanske tycker att jag är väldigt dålig på att lägga upp kort. Det är mest för att jag inte vill att någon ska sno mina bilder som jag ev lägger upp. Funderar på hur man kan göra så att det inte bara är att sno korten…när jag kommit på svaret kommer jag bjuda på några kort då & då.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.