Bakslag

Vilket bakslag i vädret vi fick till igår. I dag skiner åtminstone solen men värmen från förra veckan är som bortablåst. Det känns mindre kul…förra veckan fick man verkligen känna på hur det är att ha sommar i detta land och det vill jag gärna ha en längre period.

I lördags var vi ute och promenerade, vi bara njöt av värmen…det var himla mysigt. Frågade vi Tyra om hon hade mysigt svarade hon ja. Vi har även köpt lite fler t-shirtar till henne, för vi upptäckte att vi bara hade 4 och det kommer man inte långt med när hon emellanåt vill dekorera kläderna med mat eller annat 🙂

Längtar till semestern som jag hoppas att jag får när jag har önskat. Det beror på om vi får någon sommarvikarie…för jag har en känsla av att det är jag som kommer få flytta min semester annars. Och blir det så kommer jag & Magnus inte få ha semester samtidigt 🙁  så håll tummarna att vi får en vikarie för i sommar.

Började planera så smått för att eventuellt fira midsommar hos Farmor i Dalarna (självklart hälsar vi på kusinerna också).  Ska kolla upp lite olika alternativ på kommunikationer dit och hem och se vad dem olika alternativen kostar. Det skulle dock vara väldigt trevligt att få byta miljö en stund, vi har inte rest bort på över ett år. Visst trivs jag hemma, men emellanåt behöver man komma iväg.

Trevlig måndag på er!

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.