Snart advent

Tänk er att det snart är första advent. Själv tycker jag det är lite mysigt även om den rätta känslan inte riktigt har infunnit sig än. Känslan är ändå på väg och jag tror att det vita som nu har lagt sig på marken har hjälpt till en hel del, i alla fall för min egen del.
På lördag har jag tänkt att vi ska baka pepparkakor (lussebullarna hoppar vi nog över då dem inte är någon favorit hemma hos oss). När jag talade om för Tyra att vi ska baka pepparkakor blev hon så otroligt glad att hon sprattlade med både armar och ben för allt vad dem höll 🙂
Däremot blir det nog en prövning för min del, med att jag ska stå ut med att få en massa deg på golvet och lite var stans.
Och självklart ska vi ställa upp adventljusstakarna och stjärnorna i fönstrerna.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.