Inställt, ingen stress

I morse var tunnelbanan jag brukar ta inställd, vilket innebar att jag behövde hålla tummarna för att pendeln skulle gå som den skulle. Lite smått stressad började jag ändå känna mig eftersom det är jag som öppnar denna vecka…men jag hann med lite marginal. Kollade sl:s hemsida innan jag skulle gå för att se om det var några förseningar….men där stod inget som berörde mig, så trevlig överraskning när jag kom ner till perrongen till tunnelbanan.

Resan till jobbet blev trevligare än vad den brukar vara. Jag träffade nämligen på en gammal arbetskamrat som jag inte träffat sedan jag fortfarande var gravid med Tyra.
Det var riktigt trevligt att träffa på henne och uppdatera lite vad som hänt i varandras liv sedan sist.
Dagen började trots allt väldigt bra även med ett inställt tunnelbanetåg.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.