Helgen närmar

Helgen närmar sig för varje timme som går 🙂
Och just i dag känner jag att den inte kunde komma mer lägligt, var riktigt trött i morse att jag knappt orkade ta mig upp ur sängen.
I morgon står storhandling på schemat för min del med hjälp av min far så klart ( annars får jag inte med mig allting hem). Efter det ska vi bara mysa och ha kul…blir kanske lite pärlor, pussel, leka med dockor och en massa annat.

Tyra sa i morse att hon ville att både jag & Magnus ska hämta henne från dagis i kväll. Får se hur det blir med, troligtvis är det bara jag som hämtar henne. Men det var första gången hon sagt att hon vill att båda ska hämta.
Kan det vara ett tecken på att hon tycker hon får för lite tid av oss under vardagarna?

Ta vara på helgen

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.