Planterad tanke

Magnus har planterat en tanke i mitt huvud som jag sitter och funderar på om jag ska slå till på. Han tycker att jag ska göra min blogg mer mobilvänlig då jag har ett par besökare som kommer in på sidan från sina mobiler. Kanske jag ska göra det, men blir det bra…eller är det bara onödigt?

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

2 svar på Planterad tanke

 1. M skriver:

  Bäst jag vattnar plantan lite då…

  Klart det blir bra, surfar man mobilt så vill man se så mycket som möjligt, utan att behöva scrolla eller förstora.
  Sen finns det ju dessutom ett val man kan göra när man surfar in på en mobilvänlig blogg, vill man se den i ”originalutförande” kan man växla över till det.

  Visst, lite småputsande får vi säkert göra, men det är det ju alltid 😀

 2. M skriver:

  mmm, blev det inte bra så säg?

Kommentarer är stängda.