Förstår mig

Jag förstår mig inte på föräldrar som inte sätter på sina barn mössa när det är kallt. Såg några barn i går som inte hade mössa, jag skulle aldrig drömma om att låta Tyra gå ut utan mössa nu när det är så kallt. På sommaren har hon alltid solhatt eller keps på sig.
Visst får alla göra som dem vill och tycker är bäst, men jag har ändå svårt att förstå det.

En annan sak är också när vissa håller på med sin mobil inte stänger av knappljudet. Tycker det är enormt irriterande att höra varje knapptryckning i form av ljud eller truddelutt.
På tunnelbanan i förra veckan var det en som satt och höll på med sin mobil hela vägen till jag klev av och hon hade truddelutt på varje knapptryckning hon gjorde. Förstår inte att dem själva inte tycker det är irriterande.
Själv har jag inget knappljud på på min mobil…men det förstod ni säkert av detta inlägg 😉

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.