I närheten

Någon i vår närhet tycker att vi är för hårda i vår uppfostran av Tyra. Jag tycker själv att vi har en bra nivå på uppfostran…men tydligen finns det någon som har en helt annan uppfattning. Men så länge jag och Magnus är överens och tycker att vi gör rätt är jag nöjd. Ska väl ändå säga att jag blev lite ledsen när jag fick höra det.
Fast jag vill inte att Tyra ska hoppa i soffan eller klättra överallt. Och när ska man annars börja sätta gränser om inte från början?

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

3 svar på I närheten

 1. Fiafiber skriver:

  Det är NI som bestämmer. Vi har varit tvugna att köra strikt med kalle eftersom han är en sådan busunge, ebba likaså. Men med andra barnen blir man slappare. Det tråkiga är när man låter som en trasig grammofonspelare och det blir mer tjat än gull om du förstår vad jag menar? Kör på er linje. Klättra på möblerna o annat är inte okej här heller. Ni känner henne bäst. Lite regler är bara bra för barnets trygghet och framtid.

 2. Tesa skriver:

  Visst förstår jag vad du menar när du skriver att man låter som en gammal grammofonspelare…just nu blir det en hel del tjat, men finns även lugnare stunder.
  Ja, vi känner henne bäst, men man blir ändå lite less/irriterad över att andra vill lägga sig i. Självklart är det bra för barn att ha regler, då vet dem också oftast när dem gjort något dem inte får etc.

 3. Fiafiber skriver:

  Ta inte åt er bara, vet inte om personen i fråga har barn. Men har de det eller har äldre barn så kan ni fråga om de hade uppskattat att någon sa åt honom/henne hur deras barn ska uppfostras. Brukar bli en öppen mun på den…. Har de inte barn kan de återkomma när de har skaffat sig det.Elakt ja. Men sant.

Kommentarer är stängda.