Ingen ork

Jag behöver baka bullar i kväll inför kalaset på lördag, men jag har ingen ork. Hur ska det gå då? Ja, jag vet inte…men det måste gå, det är bara sätta degen när jag hämtat Tyra från dagis och inte sätta mig ner i soffan. För sätter jag mig ner i soffan kommer det definitivt inte bli några bullar bakade ikväll.
Kanske jag hinner på lördagmorgon om jag går upp tidigt? Ja vi får se.

I morgon kväll ska jag och Magnus gå ut och äta. Det ska bli himla trevligt och det känns som att vi är i hyfsat stort behov av det. Att få lite tid med bara varandra. Vi har för dåligt med barnvakt, det kan jag verkligen tycka. Men vad gör man när man inte har fler at välja på än mormor?

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ingen ork

  1. Fiafiber skriver:

    Köp bullar! Tyra tror jag inte bryr sig om vilket. 🙂 Sänk kraven på dig själv!

  2. Tesa skriver:

    Det blir hembakta bullar denna gång. Sänka kraven på mig själv det skulle jag nog behöva.

Kommentarer är stängda.