Dåligt samvete

Jag är hemma och vabbar sedan i tisdags, då Tyra har feber sedan i måndags eftermiddag (Magnus hämtade från dagis). Det är segt då febern ligger runt 38,5 mest hela tiden, emellanåt kan den krypa ner till strax under 38. Klättrar på väggarna börjar jag göra, men vi löser det med en promenad strax.
Där emot har jag dåligt samvete pga en kommentar jag fick när jag meddelade att jag behövde vabba. Jag kommer dock inte skriva här vad som sas…men det har ändå resulterat i att jag känner mig lite stressad över att komma tillbaka till jobbet.
Man kan inte göra någonting åt att barn blir sjuka, och just våren är en tid när Tyra gärna snappar upp baciller som finns i luften.
På lördag ska jag i alla fall ha lite egentid…då har jag nämligen ett besök hos min frisörska inbokat.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka!

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.