Håll tummarna

För första gången ska Tyra sova borta över en natt i helgen som kommer. Från långfredagen till påskafton ska hon sova över hos morfar (mormor kommer också vara där). Jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Å andra sidan varför skulle det inte fungera?
Det vi kommer göra i veckan är att förbereda henne så mycket och så gott vi kan på att hon ska sova hos morfar på fredag. Hittills har det fungera bra om vi förbereder henne på saker en stund i förväg när det sen väl är dags. Så har vi alltid gjort och eftersom det fungerar tänker vi fortsätta med det.
Helt klart ska det bli härligt med en dag/kväll/natt för oss själva…kanske det till och med kan bli en sovmorgon på lördag om allt går som det ska med övernattningen.
Vi håller våra tummar.

Vi var ut en sväng på gården, och som vanligt när vi är ute på gården är det bara vi. När vi sen gått in kommer andra ut. Tycker ju att någon gång borde man lyckas med att tajma dem andra barnen på gården, men vi har tydligen väldig otur när det gäller tajmingen. Fast vi har en hel vår och sommar att tajma vår ute lek med grannbarnen.
När vi ändå var ut gjorde vi några sandkakor, sparkade boll och Tyra bjöd på smoothie. Att man kunde göra smoothies av sand har jag nu lärt mig 😀

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.