Påsk

Påsken har varit härlig. Tyras första övernattning gick bra, det känns skönt att veta. Vi fick sovmorgon till kl 07 ca på lördagen, det blev alltså ingen lång sovmorgon fast Tyra sov borta, men å andra sidan fick man sova utan avbrott. Vi kunde dessutom mjukstarta dagen.
Söndagen spenderade vi med att putsa fönstrerna på förmiddagen, efter blev det promenad och lek på gården. Tyvärr var det inga andra ute så Tyra fick leka själv ( jag höll henne sällskap och hon bjöd på sandsmoothies). Det tråkiga är ju att hon inte lär känna grannbarnen eftersom det aldrig är några ute när vi är ute.
Igår fixade vi till balkongen och invigde den genom att äta första middagen ute. Tyra riktigt mös av att äta middagen på balkongen.

I morse där emot var det inte kul att behöva gå till jobbet när Tyra sitter och grinar på stolen att hon vill vara hemma. Jag sa att det inte gick eftersom vi måste jobba. Hon svarade då att hon inte ville att vi skulle jobba. Det har blivit mer sånt efter att barngruoppen blev större.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.