Ingen dans

Vi firade midsommar med Fannys familj. Vi gick till midsommarfirandet som hölls bredvid badet., det var verkligen mycket folk…mer folk än vad jag hade räknat med. När det var dags för ringdans runt midsommarstången gick jag, Tyra, Fanny och Fannys mamma ner för att dansa. Vi trodde att Fanny och Tyra skulle tycka det var kul att dansa runt stången, men Tyra gav upp först efter ett varv då hon inte tyckte det var kul…Fanny höll ut några varv till, men inte heller hon tyckte det var kul. Vi beslöt oss då för att gå hem så Tyra och Fanny kunde leka vidare hemma. Det var ett lugnt men trevligt firande.

En annan rolig sak som hände igår var att Tyra lärde sig cykla igår. Vi har varit ute två gånger tidigare och försökt lära henne cykla men inte känt att intresset från hennes sida funnits. Men vi hade ändå inte tänkt ge oss, men igår lossnade det helt plötsligt här hemma. Hon tog fram trehjulingen och satte sig på den och helt plötsligt cyklade hon runt i lägenheten. Då blev vi mäkta stolta.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.