Mys i stan

I går åkte vi inte till stan och tog oss en promenad, vi gick förbi Kungsträdgråden då det är julmarknad där…men det var rätt litet så vi kände oss lite besvikna. vi tittade även på ny säng till mig och Magnus, men vet inte om vi blev så där nöjda efter den kollen och utprovandet. Vi får fundera ett tag till tror jag.

Vi måste köpa mer julpynt då Tyra vill pynta jätte mycket hemma. Visst tycker jag det är fint med pynt, men tyvärr är det inte riktigt min grej det där…men jag får väl se till så att det blir min grej med en massa pynt i alla fall till julen, Tyra får helt enkelt lära mig 🙂

Bytte även gardiner i Tyras rum och vardagsrummet i går så nu är det på gång. Så jag borde bli klar innan svärfar kommer på besök. Det är ju bara köket och vårt sovrum kvar sedan är alla gardiner bytta.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.