Utbrott från

Helvetet, ja så startade vi dagen i dag. Tyra började skrika och vifta med armar och ben strax efter att väckarklockan hade ringt vid 05.00. Man var inte direkt på topp för att höra sånt, det är man väl aldrig…men direkt när klockan ringt? Tog en stund innan hon lugnade ner sig. Vi vet inte vad det var som triggade i gång det, det ända vi frågade var om hon behövde gå på toaletten då hon inte gjort det på hela natten.

Magnus som lämnade på dagis i morse fick reda på att dem håller på och flyttar över barn till Tyras avdelning och storbarnsavdelningen, kanske det kan bero på det? Eller kanske det är något annat som hänt? Det ska vi försöka få reda på. Det är dock svårt att få reda på information då Tyras pedagoger ofta har gått för dagen när vi kommer och hämtar henne på kvällen.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.