Argbiggan är hemma

Argbiggan kom hem från mormor i förmiddags. Och har sen dess nästan bara skrikit och varit arg som ett bi, det var tyst och lugnt under hennes lilla tupplur. Är så tröttsamt att ha det så här, men vad vi än försöker med gör det ingen skillnad. Vi pratar inte om bebisen när Tyra är med om hon inte själv väljer att tala om bebis. Vi har frågat vad det är som är fel, men får inga svar…vi vet faktiskt inte vad vi ska göra. Det är ingen aning som får ta del av hennes utbrott utan bara vi. På dagis , hos mormor och tex andra bekanta visar hon inte denna sida, utan då är hon sitt vanliga glada jag. Det känns som det var väldigt länge sen som vi fick se och njuta av Tyras glada humör och roligheter. Men det är väl bara att stå ut och hoppas på att det vänder?

Vi beställde i alla fall vagn till bebis i veckan så nu är det avbockat från att göra listan.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.