Present

Idag har Meya köpt en present till stora syster. Det blev en sjöjungfru barbie, vi hoppas att stora syster ska tycka om den. Jag hoppas också att Tyra är på bättre humör i dag när hon snart kommer hem från förskolan. Igår var inte en av hennes bättre dagar. Kanske kan present från Meya hjälpa till.

Vi har börjat träna Meya på att ligga på magen och lyfta på huvudet, vissa gånger fungerar det bra medan andra gånger somnar hon. Vi försöker passa på att träna nacken mellan hennes sov stunder…men det är inte alltid vi hinner innan sovklockan klämtar. Just nu tar hon det lugnt i babysittern.
I morgon är det dags för BVC besök och se hur vikten är denna vecka.

Vill att vädret ska bli bättre så man kan känna att det är mysigt att gå ut en promenad. Visst jag/vi krymper inte om det regnar på oss, men det är inte samma känsla man har när man går ut på promenad i regnskur eller i hållande regn.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.