Fixat

Håller på att fixa barnförsäkring till Meya, väntar bara på att bli uppringd av dem som har hand om barnförsäkringarna. Vi vill ha en likadan som Tyra har.
Vi hade/har en gravid försäkring på Meya som vi tog när hon låg i magen och den räcker i sex månader. Men det är lika bra att fixa den ”rätta” försäkringen redan nu och om jag inte miss minner mig blir då den gratis till hon blir sex månader, så var det i alla fall bär vi tecknade försäkringen åt Tyra.

Snart har Tyra semester, hon går bara på förskolan i morgon också sedan har hon semester i fyra veckor. Vi ska förhoppningsvis träffa och leka med Leah och Liam någonting under semestern. Det kommer Tyra tycka blir riktigt kul. Meya kommer hänga på, men kommer nog inte ha någon speciell uppfattning.

På lördag är det dags för Leah’s 3 årskalas. Present är införskaffad och Tyra ser fram emot kalaset. Hoppas bara regnet håller sig borta som dem hotar med ska komma in till helgen.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.