Sista semesterdagen

Idag har Tyra sin sista semesterdag och ska jag vara ärlig är det rätt skönt. Dem här tre veckorna som vi har haft tillsammans har varit både bra och jobbiga. Jobbiga då hon är väldigt tvärtemot och får sina raseriutbrott emellanåt. Men andra stunder har hon varit hur härlig som helst och vi har hängt i parker någon gång med sällskap andra gånger bara vi.
Det ska också bli bra när dagis öppnar igen på måndag och vardagen kommer igång på riktigt. Känner också att det ska bli mysigt att få tid ensam med Meya, för under semestern har hon bara hängt med. Nu kan Meya få lite mer uppmärksamhet. Missförstå mig inte, Meya har fått uppmärksamhet men då har Tyra kommit som ett skott och ska vara med på ett hörn, och självklart har Tyra fått vara med så hon inte känt sig utanför.

På schemat i veckan står BVC besök för vägning och mätning av Meya, det ska bli kul att få reda på vad hon väger nu och hur lång hon blivit. och jag har ett inbokat frisör besök. Frisör besöket är speciellt efterlängtat då det är ca tre månader sen jag klippte mig senast.

Trevlig helg!

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.