Trodde

Jag trodde jag var snäll igår när jag fick till en lekdate med en dagiskompis efter dagis igår eftermiddag, men vad fel jag hade. Vi gick till parken och var där i två timmar innan vi skildes åt och det var dags för middag. Tyra hade kul i parken, men det har hon alltid när hon är där…fast vilket barn har inte kul i parken?
Det var när vi kom hem och stängde dörren som hennes tråkiga humör kom fram…det var tjafs ända till hon gick och la sig för natten. Det är så oerhört tråkigt när det är så och jag även Magnus blir ledsna. Det är bara härda ut för det är ju normal utveckling för en fyraåring.

Idag har jag en trött liten Meya här hemma så inget är helt okej. Det är bäst när hon ser mig eller hos mig…det fungerar också hyfsat när hon ligger i vagnen och vi är ute och promenerar. Vi har alltså precis kommit hem efter en promenad, det var härligt att gå en sväng, men emellanåt kan jag känna att jag kan sakna promenad sällskap.
Städat har vi även gjort idag så nu är det rent hemma en stund till 🙂

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.