Tom

I förra veckan var jag, Meya och några från mammagruppen till öppna förskolan här i närheten. Det var trevligt och Meya sov en ganska lång stund efter att vi gick där i från, annars tar hon bara powernap under dagarna. Hänga på öppna förskolan kommer jag nog göra fler gånger.

Lördagen spenderade jag, Tyra & Meya i Hökarängen, men inte hos kusinerna som man kanske skulle kunna tro utan hos en nyvunnen bekantskap. Vi var i parken och åkte pulka och sedan gick vi hem till dem å fika. Tyra hade roligt och ville inte gå hem när det var dgas. Magnus fick således egen tid i lördags, vilket jag tror var bra för honom.

Igår fick vi strömavbrott helt oväntat…så middagen bestod av smörgåsar eftersom strömmen inte kom tillbaka förrän efter sju på kvällen. Vi tände ljus och använde ficklampa.

Jag och Meya var på BVC igår för längd och vikt uppdatering. Vi hade även tid hos doktorn för halvårskontrollen. Vi fick ett lite annorlunda besked så när jag gick hem kände jag mig bara tom. Lite tankar for runt, men vi har bestämt oss för att inte måla fan på väggen innan vi hör något. Men utredning kommer det bli.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.