Drar ihop sig

I morgon är det dags att fara till Sachsska med Meya och få bedömning av hennes huvud. Ska bli skönt att komma dit så att vi förhoppningsvis kan avskriva det sen och slippa tänka på det. Det börjar alltså dra ihop sig och jag känner att jag kommer vara lite nervös inför mötet med läkaren i morgon, på ett sätt är det kanske inte så konstigt. Som tur är följer Magnus med så vi hör vad läkaren säger båda två utan att jag ska försöka återberätta och kanske missar en del av det som sas.

Jag själv ska träffa läkare på vårdcentralen idag för att se om jag behöver ändra doseringen på mitt levaxin. Förra provet jag lämnade var lite lågt, så igår lämnade jag nytt prov. Får helt enkelt höra vad det visade i eftermiddag.
Jag kommer hämta Tyra tidigare från dagis så hon får följa med då jag ska vara hos läkaren vid hämtning. Det är bara hålla tummarna för att Tyra smarbetar med mig så att inte påklädningen tar alltför lång tid. Jag har förberett henne på att vi har lite bråttom i dag när jag hämtar, det är många timmar kvar till hämtningen och det hinner hända mycket för henne så vi får se om hon kommer ihåg 🙂

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.