Forna kollegor

Idag ska jag och Meya på lunchdate med tre av mina forna kollegor från Sumpan. Det ska bli kul att ses, det var jätte länge sen. Får se om Meya reagerar likadant som när hon träffar mormor, hittills har alla personer som vi tärffat gått bra förutom just mormor. Vi ska bege oss till Danderyd för lunchen, så ska börja fixa lite snart så att Meya är mätt innan vi åker och koka lite vatten till termosen så vi kan ordna lite gröt när vi är på plats.

Vi skulle ha hängt på öppna förskolan nu på förmiddagen, men vi går dit nästa vecka istället. Sällskapet vi skulle gå dit tillsammans med hade fått förhinder och då kände jag för att gå hem och ta det lugnt innan det är dags för oss att bege oss till Danderyd. På samma gång är det skönt att slippa stressa.

Igår kom tiden för röntgen av Meyas huvud.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.