Myshelg

Helgen har passerat och den har varit mysig. Det har inte varit alltför mycket tjafs utan har mest lunkat på i ett skönt tempo. Känner mig verkligen inte lika trött efter denna helg vilket jag annars kan göra efter att helgerna har passerat.
Lördagen bjöds på en del Netflix tittande för Tyra (deras barnutbud är himmelskt) och på eftermiddagen tog hon och jag en promenad. Var mysigt att bara vara vi två en stund.
Gårdagen träffade vi Anna med barn och tog oss till Rusta i Västberga. Alltid trevligt när vi ses, synd att tiden bara flyger förbi.

Ny vecka och Tyra ska på utflykt med dagis i morgon. Dem ska åka till Naturhistoriska musset så matsäck ska med.
I morgon ska jag & Meya på sångstund tillsammans med andra från mammagruppen, på onsdag hänger vi på öppna förskolan 🙂
Det är skoj med sångstunderna, är så kul att se hur glad Meya blir över att träffa sina små kompisar.
På fredag ska jag ha egentid, jag ska gå till frisören och det klippning & färgning som står på schemat. Klippningen behövs verkligen då det var ett halvår sedan sist.

För övrigt har vi skrivit inbjudningskort till kalaset Tyra ska få ha för sina dagiskompisar. Hon har bjudit fem stycken och det blir lagom. Hon fick räkna upp vilka hon ville bjuda och räknade upp fem stycken. Nu ska vi bara träffa på dem vi lämning eller hämtning så vi kan dela ut inbjudningarna. Man får nämligen inte lägga inbjudningarna på deras hyllor när man inte  bjuder alla pga avundsjuka. Men samtidigt kan jag tycka att det är lite dåligt då man inte springer på alla tillsammans med mamma eller pappa då jag hämtar Tyra vid 15 varje dag. Sedan är det väl också så att barnen måste lära sig att man inte blir bjuden på allas kalas? Tyra har inte haft några större problem när det legat inbjudningar på några av barnens hyllor men inte på hennes. Någonstans måste man lära sig det…det är i alla fall vad jag anser.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.