Återbesök

Igår var jag & Meya på återbesök på Sachsska för hennes utredning av huvudet då det är litet. Röntgen såg bra ut och det fanns ingenting att oroa sig för. Vi ska tillbaka dit på tisdag för att lämna prov både hon och jag, bara för att utesluta precis som med röntgen. Vi känner att det är lika bra att utreda detta så mycket som det bara går när dem ändå håller på. Hon är lite sen i det motoriska alltså att hon inte börjat krypa än, men hon tar sig bakåt och snurrar runt. Men det kommer så småningom och som sagt läkaren är inte orolg så jag kan säga att det är inte vi heller.
Nästa återbesök blir i juni då läkaren ändå kommer att följa Meya ett tag till.

Vi har lämnat Tyra på dagis och Meya och jag ska ta en mysdag hemma.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.