Härligt-Vår?

Vilket härligt väder vi har idag. Riktigt skönt ute, det är så man nästan vågar tro på att våren kanske är på gång lite smått i alla fall.
Jag har köpt mig en ny vårjacka så jag hoppas att mina tröjor nu ska hålla sig hela. Eftersom jag har en ny vårjacka får vår värmen komma snart så jag kan inviga den.

Påsken står för dörren och jag har helt glömt bort att köpa påskris, kommer jag ihåg får jag fixa det i morgon. Jag saknar inte påskriset men jag vet en som skulle sakna det och det är Tyra.

Andra simskolelektionen var igår och jag lämnade Tyra där själv. Kom tillbaka lagom till lektionen nästan var slut och hon sprudlade av stolthet. Det är så härligt att se att hon faktiskt tycker det är så kul. Nästa vecka är det uppehåll pga påsklov men veckan efter kör vi igen.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.