Avslaget

Idag skulle vi haft mammagrupps träff här hemma. Så blir det inte då alla hade sjuka barn förutom vi. Känns lite avslaget då jag har handlat och fixat det som skulle vara till maten. Det här är sådant som kan hända då vi har barn och man kan inte göra något åt att det kommer förkylningar eller magsjuka emellan. Så dagen blev helt plötsligt väldigt öppen och jag vet inte riktigt vad Meya och jag ska hitta på. Det vi har på agendan i eftermiddag är utvecklings samtal på dagis.
Just nu förbereder jag middagen så den bara är att värma på efter att vi kommer hem från utvecklings samtalet.

Vi lät vaccinera Tyra med första dosen mot tbe igår och hon var hur duktig som helst. Grinade ingenting när hon fick sprutan. Andra dosen får hon om en månad och den tredje dosen får hon på våren nästa år. Känns som en bra sak att vaccinera henne mot tbe. Vi kommer även vaccinera Meya mot tbe när hon har blivit större och kan få vaccinet.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.