Rusat förbi

Tyras andra semestervecka har rusat förbi. Vi har hängt i Farstaängen två dagar den här veckan så hon har kunnat plaska i plaskdammen. I onsdags följde hon med Magnus till jobbet på förmiddagen, hon jobbade hårt genom att titta på film och prata hål i huvudet på honom när han försökte jobba.
Igår hängde vi på stranden hela dagen tillsammans med Anna med familj även Elenor och Viggo var där när vi kom. Jag badade för första gången i år och det var riktigt skönt i vattnet, enligt uppgift var det 20 grader. Tyra var i vattnet i princip hela tiden, var inte så populärt när jag sa att det var dags att komma upp och värma sig en liten stund. Meya satt i vattenbrynet och lekte med hink och spade och var allmänt nöjd med det. Meya fick även knalla runt i vattnet tillsammans med mig.
Idag har vi en hemma dag då vädret inte var specillt skönt med en massa blåst. Vi har varit i Farsta och handlat på Ica, annars räknar vi mest ner timmarna som är kvar till Magnus slutar jobbet och han startar sin semester.

Trevlig helg!

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.