Snart så

Snart börjar jag jobba igen efter mammaledigheten och det känns bra. Visst lite vemodigt känns det, men det kanske inte är så konstigt då man varit hemma ett tag nu. Denna gång träffade jag även nya vänner, vilket jag inte gjorde förra gången när jag var hemma med Tyra.
Jag ska jobba heltid då det är det bästa för oss, sen kanske det inte är det mest optilmala för barnen…men vi har faktiskt inte så mycket val. Skulle jag ha något att komma tillbaka till var det enklast att gå tillbaka på heltid på en gång. Det blir en liten inkörnings period innan alla rutiner sitter på plats när jag börjar jobba, men bara rutinerna fastnar kommer det gå alldeles utmärkt, det är jag övertygad om.
Ekonomin kommer definitivt bli bättre när jag jobbar än med föräldrapenningen, det är nog alla överens om som får föräldrapenning.

Trevlig helg!

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Snart så

  1. Liselotte skriver:

    Men är det redan dags för jobb igen? Vad tiden rusar i väg. Var ska du jobba någonstans?

Kommentarer är stängda.