50 minuter

Nu är det 50 minuter kvar till min första arbetsdag efter föräldraledigheten är över. Den har flutit på bra, lite för lugnt dock under långa stunder. Känns inte alls som jag varit här ifrån i 1½ år, det känns mer som jag satt här igår (ni förstår den känslan). Jag känner också att saknar utmaningen i något nytt.
Under dem lugna stunderna är jag tacksam för att det passerar förbi lite folk för att ta sig från en gata till en annan…då blir det inte helt ”dött” i alla fall.

Funderar på hur Meyas första dag med heltid på dagis har fungerat. Tyra har det säkert gått bra för, även om det var länge sen Tyra gick heltid på dagis har hon gjort det förut så för henne var det säkert ingen större skillnad utöver att man får leka med kompisar några timmar till.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.