Tänka sig

Tänka sig att julen närmar sig även detta år. I helgen köpte vi plastgran och julgranskulor för i år får vi plats med gran utan problem 🙂
Dock har jag lite svårt att få den där riktiga känslan att det är första advent på söndag när inte är varken snö eller har vait så kallt ute. Idag är det förstås lite kallt, men så har det inte varit fram till nu förutom någon enstaka dag.
Vi funderar också på att köpa en ljusslinga till en av balkongerna. Tyra kommer blir glad då hon tycker vi dem andra åren har haft för lite pynt hemma. Det ska vi försöka råda bot på i år.

Vi har även börjat lite smått att köpa julklapparna som tomten sen ska komma med. Där emot har jag ingen aning om vad vi ska köpa till kusinerna Leah och Liam…men som tur är har vi några veckor till på oss att fixa det.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.