Blandat

Det var ett tag sedan jag skrev något här, har bara inte hunnit. tiden går alldeles för fort.

Jag & magnus var på konsert med Justin Timberlake för ca en och en halv vecka sen, det var en riktig upplevelse. Konserten var bra och dem två och en halv timmar han höll på kändes som dem flög förbi. Efteråt sov vi på hotell, vilket var mysigt. Tjejerna var med mormor och kusinerna.
Tack för en jätte bra 35 års present

I helgen som var njöt jag och tjejerna av värmen i parken Starrmyran på lördagen. Vi grillade korv och bara mös. Vi kollade in hästarna, getterna och kaninerna som finns i parken.
I söndags försökte jag få Tyra att cykla, men det var en svår uppgift. Eftersom vi tagit av stödhjulen (då dem inte funkar som det är tänkt för henne) så blir ju cykeln vingligare och då får hon panik. Hoppas hon lär sig cykla i år i alla fall. Vi har försökt lära henne cykla i 3 år nu. Ja förhoppningsvis släpper det i sommar.

Idag är det planeringsdag på dagis så jag och tjejerna är lediga.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.