Tiden flyger förbi

Ja tiden flyger verkligen förbi. Vilket ni säkert märker på bloggen också då jag inte hinner skriva här så ofta.  På måndagar går Tyra på simskola, och det ser ut att gå riktigt bra.

Tyra trivs i skolan och på fritids. Hon leker fortfarande med nästan alla i klassen låter det som när man frågar henne. Skolfotograferingen som var förra veckan hade gått bra och nu väntar vi med spänning på att korten ska komma.

Vi har även hunnit med att vara på lekland med några kompisar, Meya har inga hämningar utan tar sig upp till högsta rutschkanan det första hon gör. Tyra där emot är mer försiktig, men det har hon alltid varit. Men våra tjejer har kul var och en på sitt sätt. Båda var nöjda efter en hel dag på leklandet.

I helgen som var , var vi på Skansen med mormor och kusinerna Leah & Liam. Det var full fart. Tyra red för första gången, men hon såg livrädd ut när hon klev upp på hästen. När hon kom tillbaka efter rutten var det en glad tjej.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.