Två veckor sedan

För två veckor sen blev jag tillfrågad och tacade ja till en ny tjänst. Det jag inte visste då var hur mycket det är att göra, jag har saker som ligger på hög som jag inte hunnit ta tag i än. Dessutom hör det väl till att överlämningen inte var den bästa. Visst är det kul att det är mycket att göra, dagarna går så fort. Men ibland känns det som jag inte hinner med mig själv, då det är många som rycker och drar i mig. Dessa två veckor har inneburit en hel del stress på jobbet så emellan har det varit lite svårt att koppla av när man kommit hem.
Förhoppningsvis blir väl stressen bättre när jag kommit in lite mer i min nya roll hoppas jag på.

För övrigt rullar livet på i sin gilla gång med jobb, skola och förskola 🙂

Tyra är bjuden på sitt första disco på lördag eftermiddag/kväll
Det ser hon verkligen fram emot

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.