Länge sedan sist

Det var ett tag sedan jag skrev något här.

Nu väntar vi på att semestern ska komma, men vi jobbar ett tag till. Känns som en evighet. Meya går på sommar dagis, det går bra att lämna och det är skönt det. Men man märker ändå att hon inte vill vara där, när hon ser huset där sommar dagiset ligger säger hon flera gånger att hon inte går där. Alla hennes kompisar från dagis har semester, så det är enbart nya ”kompisar” och ny personal i några veckor till som gäller.
Tyra går på jour fritids från nästa vecka, men det blir nog lättare då dem fortfarande kommer vara kvar i skolans lokaler med personal som hon känner och förhoppningsvis har hon några kompisar som också går någon vecka till.

Nästa år får vi dela på oss så det slipper bli sommar dags/jour fritids fler veckor.

Eftersom vi jobbar ett tag till hoppas jag att det riktiga sommarvädret hittar hit lagom till vi går på semester.

 

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.