Idag har jag & Tyra inga planer, men samtidigt känner jag att det inte gör så mycket. Ibland är det ju bara mysigt att ta dagen som den kommer…men en sak är då garanterat säker, det är att vi ska ta en promis efter att hon ätit lunch.  Både hon & jag tycker om att vara ute minst en gång om dagen…det är i alla fall mitt mål att vi ska vara ute en gång minst. Men sen beror det ju på vädret ockå, om det spö regnar är det ju inte direkt lockande att ta en promenad.

Vi brukar få hjälp med att åka och storhandla av Tyras morfar och det är verkligen uppskattat då vi inte har bil eller körkort. Enda problemet är väl att jag känner att jag inte får åka och handla precis när jag vill..måste rätta mig efter när han tycker. Föreslår jag en dag blir det ofta lite ”gnäll” om att det är så mycket folk mm. Han tänker inte på att jag kanske tycker det skulle vara skönt att åka och handla och kunna lämna Tyra hemma med pappa och sedan få lite hjälp med att packa in varorna.
Dessutom är det inte ofta jag föreslår en dag utan jag åker och handlar när morfar säger att han kan skjutsa…därför förstår jag inte grollet som blir när jag någon gång vill handla när Magnus är hemma.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.