Vi behöver fixa

Ja här om dagen kom vi på att vi måste fixa en ny bilbarnstol till tjejen…hon har inte vuxit ur den vi har än, men det är inte långt kvar innan hon gör det. Varför har vi då inte tänkt på detta tidigare? Av den enkla anledningen att vi inte har körkort, vi åker bara bil när Tyra & jag  åker och storhandlar med morfar och det är en gång i månaden ungefär.
Så nu ska här tittas på och höras för om vilken bilbarnstol man ska ha. Vi har en Akta Graco just nu och jag gillar dem, min svägerska tyckte vi skulle köpa en från Britax…men jag vet inte.  Får väl höras oss för vilka som är bäst, kanske är det en smaksak för vad man själv känner också…jag röstar alltså fortfarande på Akta.

Jag och Tyra har varit ute en härlig promis nu som visserligen slutade i Farsta Centrum enbart för att jag behövde handla lite bröd och annat som tar slut emellanåt.

En anna rolig sak som vi fick veta på juldagen är att min bror ska få barn i juni. Jag blir alltså faster & Tyra får en liten kusin. Det är kul att Tyra ska få en kusin…det kommer skilja ungefär 1år och 3 månader på dem.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.