Nytt uppdrag

I går var Magnus på sitt nya uppdrag som han kommer vara på tills vidare. Det resulterade i att han har migrän idag…tror det beror på att han inte åt någon frukost i går och bara en varm korv till lunch och drack dåligt. Middag åt han i alla fall då vi intog den tillsammans :). Så just nu ligger pappa & dotter och sover ikapp i sovrummet, medan jag sitter här. Jag har gjort mig i ordning , diskat & har precis startat en tvättmaskin…ta det lugnt vad är det för något?
Hoppas hur som haver att Magnus ska trivas på sitt nya uppdrag.

Var jag hamnar när min mammaledighet är slut är en så länge en gåta. Jag håller utkik om det finns några intressanta jobb som jag kan söka.
Vem kunde veta att det skulle se ut så här när jag skulle vara tillbaka.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.