Hänt mycket

Idag har det varit en händelserik dag för oss. Vi fick ett brev med posten som talade om att vi har fått plats på dagis åt vår lilla tjej. Känns riktigt bra, men samtidigt lite skrämmande. Helt plötsligt ska vi lämna bort henne hela dagar och till människor hon inte känner till en början. Men det kommer gå bra. Jag & Tyra ska gå på besök på dagiset på fredag och efter det ska vi skicka in pappret där vi tackar ja eller nej till platsen. Vill ju gärna kolla upp hur det verkar vara på dagiset och hur personalen är.

Har bestämt mig för att jag ska kolla efter andra jobb till jag ska börja arbeta igen. Min chef mailade mig i veckan och talade om att det finns dåligt med tjänster inom det företag där jag är anställd. Förhoppningsvis kanske han hittar något till mig innan jag börjar jobba. Jag kan inte jobba skift och om det bara är det om finns så blir jag tyvärr uppsagd. Det enda jag tycker är konstigt är att han inte sa något om det när vi talades vid i förra veckan, då lät det som det inte skulle vara några problem. Han lär ha haft kännedom om hur det såg ut i förra veckan också. Eller var han bara för feg för att säga det på telefon? Man kan ju undra.

I dag har jag en sådan dag som man kan ha…där man känner sig fet och allmänt äcklig. Har inte ni också sådana dagar?

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.