Dagis span

Idag är det dags att gå på dagis span. Vi ska gå på besök på det dagis där Tyra eventullt ska börja. Hon har fått plats, men vi ska på besök idag för att se om vi ska tacka ja eller inte. Vi vill gärna kolla in hur det verkar vara och hur personalen är. Det är inte vårt första val vi har fått erbjudande om plats på, men man kan tacka ja till platsen och ändå stå kvar i kön för att ha chans att komma in på det dagis vi har som första val. Så det är antagligen så vi kommer göra. Det är bara jag & Tyra som ska gå…sen får Tyra berätta för pappa vad hon tyckte om besöket 😀

På söndag ska vi på dop och blir därmed fadderföräldrar/gudföräldrar. Dop presenterna är inhandlade och jag hoppas dem ska komma till nytta och att dem uppskattas, men det vet vi på söndag.

Hoppas alla får en riktigt härlig helg….Det kommer vi ha 🙂

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.